Support

På denne side kan der findes hjælp for de fleste problemer der kan opstå med ATD'en. 

Ofte stillede spørgsmål

  • Jeg føler at nogle programmer ikke hjælper på rystelserne, kan det være rigtigt?
    • Dette er korrekt. Det kan være meget individuelt om et specielt program virker på netop dine rystelser. Derfor er der bygget 7 forskellige programmer ind som der som standard skiftes imellem. Hvis det er tilfældet kan man installere programmet herunder på en computer og derfra vælge hvilke programmer der skal skiftes imellem. Ligeledes kan man også justere styrke og frekvens for hvert program, samt mange andre ting. 
  • ATD'en lyser ikke når den kører.. hvorfor ikke?
    • Generelt vil rystelserne fra ATD'en fortælle at den kører. Lyset fra ATD'en kan i den grad genere og skabe uønsket opmærksomhed, så derfor lyser den ikke under normal brug. Dette kan dog slås til ved anvendelse af programmet. Først når den lader, eller er ved at løbe tør for strøm vil den begynde at lyse. 
  • ATD'en lyser ikke altid når den lader, er den gået i stykker?
    • Når ATD'en slukkes, går den i dvale for at spare strøm. Den vækkes ikke af dvale når man slutter den til en lader. Derfor vil lysdioden heller ikke lyse, indtil man kortvarigt starter den. Derefter vil den bliver ved med at lyse, indtil den tages af laderen igen. 

 

Manual 

Her kan manualen for ATD'en hentes: ATD Manual version 1.1

 

Program

ATD'en kan programmeres til at kun udføre de programmer der hjælper mest til at dæmpe rystelserne. Dette er individuelt for hver person, defor er der udviklet en mulighed for at kunne fjerne programmer der ikke hjælper. 

Programmet kan hentes her: ATD program version 1.0.3